Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
O Nacionalu PDF Štampa El. pošta

Poslovnica u Valjevu utemeljena je 1995. godine sa željom da svuda putujemo najsigurnije, najudobnije i najuzbudljivije.
Ime smo uzeli jer verujemo da prvo treba videti vrednosti i lepote svoje zemlje, upoznati predele i ljude, sagledati spomenike duhovnosti i kulture našeg naroda. Baš zato smo usred grada Valjeva, u ulici koja nosi ime velikog vojskovođe Živojina Mišića na broju 23, desetak koraka od spomenika velike pesnikinje Desanke Maksimović.
U okviru agencije pre 4 godina osnovan je i Valjevski turistički info centar kao pravi trezor svega što svakog gosta o ovom kraju zanima. Dakle, razlog više da čim stignete u Valjevo svratite kod nas, jer samo mi imamo sopstvena izdanja najboljih Turističih vodiča o Valjevu i Valjevskom kraju, set od 12 razglednica, plan grada, turističku publikaciju “Valjevo - valja doći” i suvenire koji su uvek dostupni u info centru. Takođe, sve informacije o hotelskom, privatnom i smeštaju u seoskim domaćinstvima, adrese i ponuda restorana, servisne informacije, mogućnosti transver i rent a cara ovde su na raspolaganju.
Sa logičnom težnjom da se National travel agency. razvija i ovlada svim poslovima u oblasti turizma organizovali smo putovanja u zemlji i inostranstvu, letovanja i zimovanja, programe za decu i mlade. Verujući da i to mnoge zanima, ponudili smo posete manastirima i drugim stecištima duhovnosti, potom zdravstveni i sportski turizam. Kao korisne usluge preporučujemo iznajmljivanje turističkih autobusa marke Neoplan u našem vlasništvu, prodaju avionskih karata i ostale usluge korisne svima koji putuju.
Na osnovu gore navedenog National travel agency i za proteklih 20 godina zaslužila je više značajnih priznanja. Sve nagrade su nam dobrodošle i drage, ali ipak izdvajamo: "Šampion YU turizma" za 1996., 2002. i 2008. godinu, "Zlatna medalja i pehar" Novosadskog sajma za 2001. i 2002. godinu, "Biznis partner 1998" i Plaketa Skupštine opštine Valjevo za 2000. godinu. Priznanje "Zlatno turističko srce", zaslužili smo kao najbolja agencija u 2005. godini. Povelju “Kapetana Miše Anastasijević” dobili smo 2006. godine od Regionalne privredne komore Valjevo.
Vremenom i iskustvom National travel agency je uveo neke originalne običaje: ustanovio je Slavu Agencije Sv.Vladike Nikolaja Srpskog - koju obeležavamo 3. maja, u okviru najznačajnije gradske manifestacije Tešnjarske Večeri National travel agency priredjuje program povodom godišnjice firme kada je, na konkursu usvojena i maskota – kornjača pod imenom NATA kao skraćenioca našeg imena. Tom prilikom najboljem poslovnom partneru dodeljuje se povelja Beskrajna viza za putovanja koja život znače, a za pojedince koji su protekle godine najviše putovali sledi nagrada Pravi saputnik za sva naša zajednička putovanja.
Sa našim najvernijim saputnicima osnovali smo National travel agency – Klub Putoljubaca čiji je slogan PUTUJ PUNIM SRCEM, a svi sportski sposobni zaposleni i saradnici članovi su našeg tima u malom fudbalu koji takođe putujući pobeđuje. I, kad god to mogućnosti dozvole, National travel agency besplatno ustupa svoje autobuse Valjevcima za izlete u okolinu grada: Brankovinu, Ribničku pećinu, banju Vrujci, Divčibare i valjevske manastire, Zlatibor, staro zlatiborsko selo Sirogojno, a organizatori i učesnici Tešnjarski večeri na poklon su dobili izlet u Nacionali park Tara, gde su uživali u vožnji Šarganskom osmicom i posetili Kusturicin Drvengrad.
Razume se da Novu Godinu uvek najradosnije dočekuju najmlađi kojima priređujemo susret sa Deda Mrazom.
Svoje učešće u društvenom i kulturnom životu grada National travel agency potvrđuje i konkursom za priču o Valjevu i valjevski suvenir kao i donatorstvom izdanja kataloga Moderne galerije “Valjevo” i knjiga mladih pisaca, sportskih klubova, škola i fakulteta Megatrend Univerziteta u Valjevu. Posebnu pažnju posvetili smo i ove godine četvrtom festivalu Duvan Čvaraka očekujući da to postane prepoznatljivi gurmanski i turistički brend našeg kraja.
Svoju odgovornost prema poslu kojim se bavi National travel agency od početka dokazuje učešćem na sajmovima turizma i značajnim skupovima gde je moguće promovisati turističku ponudu Valjevskog kraja.
Osnivač i direktor Društva "NATIONAL TRAVELA" d.o.o., Radoslav Rade Marić, sa 40 godina iskustva u turističkim poslovima, skromno priznaje da tek ulazi u pravu formu. Kao nekadašnji sportista zasluge za sve uspehe pripisuje uigranom timu menadžera i operatera, specijalizovanih vodiča, iskusnih vozača i saradnika uvek spremnih da u igru uđu u pravi čas.

Zato Nacional u ovu godinu ulazi sa pozivom
ZA SREĆAN PUT KA 21. LETU!

 

 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT