Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
kusadasikusadasikusadasikusadasikusadasikusadasikusadasikusadasikusadasi

Informacije

Кушадаси (тур. Kuşadası) приморски град у Турској и веома популарно летовалиште на обали Егејског мора. Некада мало рибарско насеље, данас је стециште туриста из Велике Британије, Ирске, земаља Бенелукса и бивше Југославије. Према попису из 1995. године, град броји 50000 житеља, док током летње сезоне у Кушадасију борави до милион туриста.

Споменуто полуострво доминира погледом, ако се Кушадасију прилази са мора, или ако се исти прелеће авионом. На полуострву се налазе утврђење, светионик и мали зоолошки врт.

24 километра јужно од Кушадасија налази се национални парк, из кога се пружа поглед ка суседној Грчкој и острву Самос. У околини Кушадасија налазе се антички градови Ефес (18km), Дидим, Пријена и Милет.

Административно, општина и град Кушадаси, припадају вилајету Ајдин, од чијег је центра (истоимени град) Кушадаси удаљен савременим ауто-путем 65km. Иако развијено летовалиште град нема сопствени аеродром, већ се користе аеродроми „Аднан Мендерес“ у Измиру и „Милас-Бодрум“ у Миласу, који су удаљени 85km, односно 120km. Град поседује марину и луку за прекоокеанске бродове, који су свакодневни гости Кушадасија.

Према проценама, Кушадаси има око 1000 хотела, пансиона и апартмана свих категорија. Један од најстаријих хотела у граду је „Имбат“, изграђен 1975. године који се налази на ободу Женске плаже ({{јез-тур|Kadınlar Denizi), а може се видети и из центра града.

Kušadasi je na vrhu liste najpoznatijih i najposećenijih letovališta u Turskoj. Nekadašnje malo primorsko mesto na obalama Egejskog mora, u oblasti Ajdin, vremenom je izraslo u grad hotela, poznat po tradicionalnom gostoprimstvu. Duž obale su brojne plaže sa peskom boje zlata okružene hotelskim kompleksima visokih kategorija. Nazivaju ga još i „carstvom mora i ptica“, ali i turističkom destinacijom jedinstvenih istorijskih i arheoloških lokaliteta. Godišnje Kušadasi ima u proseku oko 300 sunčanih dana. U maju i oktobru prosečne temeperature su oko 24 stepena Celzijusa, uz temperaturu vode do 21 stepen. Najtopliji meseci su juli i avgust s temperaturama između 32 i 36 stepeni Celzijusa...

Kusadasi1
 Kusadasi2
 Kusadasi3
Kusadasi4
 
 
Kušadasi PDF Štampa El. pošta

pdf-iconPROGRAM NATIONALA KUŠADASI 2017

 

KUŠADASI

Hotel Aqua Fantasy *****

Sadržaj: Luksuzni hotel sa 3 velika otvorena bazena, 3 unutrašnja bazena i izdvojenim dečijim bazenima.

Opis: Sadržaj hotela čine 2 glavna restorana, a la carte restorani, više barova i Spa centar. Za rekreaciju tu su 2 teniska terena, kao i tereni za košarku i odbojku. Naravno za najmlađe tu je Aqua Fantasy Park.

 Hotel Aqua Fantasy1 Hotel Aqua Fantasy2   Hotel Aqua Fantasy3 Hotel Aqua Fantasy4 

Hotel Omer Holiday Resort *****

Sadržaj: Sadrži Spa centar sa hamamom, saunom i sobama za masažu.

Opis: Luksuzni hotel koji se prostire se na površini od 36 000m2 i koji obuhvata nekoliko restorana i barova, bazen za decu i odrasle, više terena za tenis, mini fudbal, košarku i odbojku.

 Htl Omer Holiday Resort1  Htl Omer Holiday Resort2  Htl Omer Holiday Resort3  Htl Omer Holiday Resort4

Hotel Palm Wings Beach *****

Sadržaj: U sastavu hotela su otvoreni bazen, bazen za decu sa toboganom, fitnes, sauna i hamam.

Opis: Sadrži glavni restoran, a la carte restoran, pet barova i igraonicu. Od sportskih aktivnosti na raspolaganju su bilijar, aerobik, gimnastika u vodi, odbojka na plaži, kao i sportovi na vodi.

 
 Hotel Palm Wings Beach1  Hotel Palm Wings Beach2  Hotel Palm Wings Beach3  Hotel Palm Wings Beach4

Hotel Batihan Beach ****

Sadržaj: Sadrži Spa centar sa saunom, đakuzijem, turskim kupatilom i raznim vrstama masaža.

Opis: Na raspolaganju su glavni restoran, a la carte restorani, četiri bara, otvoreni bazen, teniski tereni, kao i tereni za fudbal i košarku. Sobe su opremljene TV i klima uređajem, većina je sa balkonom.

 
 Hotel Batihan Beach1  Hotel Batihan Beach2  Hotel Batihan Beach3  Hotel Batihan Beach4

Hotel Dabaklar ****

Sadržaj: U sastavu hotela se nalaze bar i restoran, kao i bazen sa ležaljkama i suncobranima.

Opis: Nalazi se u blizini je tzv. Džuma pazara. Na raspolaganju su sauna i tursko kupatilo. Sve sobe klimatizovane imaju balkon i kupatilo sa fenom, a opremljene su SAT TV-om, mini barom, telefonom i sefom.

 
 Hotel Dabaklar1  Hotel Dabaklar2  Hotel Dabaklar3  Hotel Dabaklar4

Hotel Grand Blue Sky ****

Sadržaj: Sadrži otvoreni i unutrašnji i dečiji bazen. Idealan hotel za odmor porodica sa decom.

Opis: Pored glavnog restorana, u ponudi su a la carte specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, kao i 4 bara. Na raspolaganju su tereni za tenis, odbojku na plaži, fudbal i košarku, kao i sportovi na vodi.

 
 Hotel Grand Blue Sky1  Hotel Grand Blue Sky2  Hotel Grand Blue Sky3  Hotel Grand Blue Sky4

Hotel Imbat ****

Sadržaj: Hotel u svom sastavu ima spoljašnji bazen, vise otvorenih i zatvorenih barova.

Opis: U sastavu hotela su restoran, a`la carte restoran, otvoreni bazen, fitness centar, saunu i tursko kupatilo. Sve sobe imaju klimu, TV, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef i balkon.

 
 Hotel Imbat1  Hotel Imbat2  Hotel Imbat3  Hotel Imbat4

Hotel Luana Santa Maria ****

Sadržaj: Na raspolaganju je restoran domaće kuhinje, sa otvorenim i zatvorenim delom.

Opis: Hotel sadrži otvoreni bazen sa delom za decu, teniske terene, terene za košarku i odbojku, fitnes centar, saunu, tursko kupatilo, lobi bar, snack bar. Za decu su tu animacija i mini klub.

 
 Hotel Sole Santa Maria1  Hotel Sole Santa Maria2  Hotel Sole Santa Maria3  Hotel Sole Santa Maria4

Hotel Sentinus ****

Sadržaj: Pored restorana, gostima su na raspolaganju i tri bara, od kojih je jedan pored bazena.

Opis: Ponuda hotela obuhvata saunu, tursko kupatilo, terene za odbojku i razne sportove na vodi. Sve sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, TV, telefon, mini bar, sef i balkon.

 
 Hotel Sentinus1  Hotel Sentinus2  Hotel Sentinus3  Hotel Sentinus4

Hotel Albora ***

Sadržaj: Na krovu hotela se nalazi predivan restoran, gde se gosti mogu opustiti i uživati u zalascima sunca.

Opis: U ponudi ima glavni restoran, a`la carte restoran, barove, otvoreni bazen, dečiji bazen i tursko kupatilo. Sobe sadrže balkon, klima uređaj, SAT TV i telefon.

 
 Hotel Albora1  Hotel Albora2  Hotel Albora3  Hotel Albora4

Hotel Asena***

Sadržaj: Pravu atrakciju predstavlja otvoreni bazen na krovu hotela.

Opis: Hotel u ponudi ima glavni restoran sa terasom, otvoreni bazen, bazen za decu, salu za sastanke i TV salu. Sadrži luksuzno opremljene sobe, koje sadrže klimu, sef i TV i imaju izlaz na balkon.

 
 466 Hotel Asena1  466 Hotel Asena2  466 Hotel Asena3  466 Hotel Asena4

Hotel Coastlight ***

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen i lobi bar.

Opis: U ponudi hotela je glavni restoran. Od sportskih aktivnosti tu su stoni tenis i odbojka na plaži. Sobe sadrže kupatilo i balkon, a opremljene su TV-om, klima uređajem i sefom.

 
 Hotel Coastlight1  Hotel Coastlight2  Hotel Coastlight3  Hotel Coastlight4

Hotel Flora Suites ***

Sadržaj: U ponudi se nalaze 2 otvorena bazena sa delom za decu. Tu je i teren za mini golf.

Opis: Gostima su dostupni otvoreni restoran, lobi bar, bar pored bazena, dečije igralište, tobogan, đakuzi bazen, mini klub, diskoteka, teniski tereni, stoni tenis. Tu su bilijar, tereni za odbojku i košarku.

 
 Hotel Flora Suites1  Hotel Flora Suites2  Hotel Flora Suites3  Hotel Flora Suites4

Hotel Minay ***

Sadržaj: Na raspolaganju su glavni restoran sa terasom, kao i a la carte restoran i diskoteka.

Opis: Nalazi se nadomak Ladies plaže i šetališta. U ponudi hotela su barovi, otvoreni bazen, tursko kupatilo sa raznim vrstama masaža.

 
 Hotel Minay1  Hotel Minay2  Hotel Minay3  Hotel Minay4

Hotel Santur ***

Sadržaj: Pored široke ponude, sadrži otvoreni bazen za decu i odrasle.

Opis: Sadrži glavni restoran, a la carte restoran, tursko kupatilo sa đakuzijem i fitness centar. Sobe su klimatizovane i opremljene telefonom i TV-om, imaju terasu.

 
 Hotel Santur1  Hotel Santur2  Hotel Santur3  Hotel Santur4

Sarimsakli

Hotel Grand Temizel *****

Sadržaj: U ponudi je Spa centar sa saunom, turskim kupatilom i raznim vrstama masaža.

Opis: Pored glavnog restorana, tu su i a la carte restoran, bar i poslastičarnica. U sastavu hotela su rent a car i servis za pranje i peglanje veša, unutrašnji i spoljašnji bazen, kao i bazen sa toboganima.

 
 Hotel Grand Milano1  Hotel Grand Milano2  Hotel Grand Milano3  Hotel Grand Milano4

Hotel Musho Otel ****

Sadržaj: Gostima je na raspolaganju privatna plaža hotela.

Opis: Od ostalih sadržaja, hotel nudi svojim gostima nekoliko barova, restoran, bife, poslastičarnicu, lobi, bazen, tursko i finsko kupatilo, kao i saunu. Sve smeštajne jedinice su komforne i klimatizovane, a opremljene su i LED TV-om.

 
 musho-1  musho-2  musho-3  musho-4

Hotel Buyuk Berk ***

Sadržaj: Okružen zelenilom, sadrži fitnes centar sa saunom, kao i mini akvapark za decu.

Opis: U okviru hotela se nalaze restoran, TV sala, parking, centar za animaciju i sefovi na recepciji. Sobe su opremljene TV-om, telefonom i klima uređajem.

 Hotel Buyuk Berk1  Hotel Buyuk Berk2  Hotel Buyuk Berk3  Hotel Buyuk Berk4

Hotel Grand Milano ***

Sadržaj: U sastavu hotela je restoran sa baštom na krovu hotela, kao i manji bazen sa barom.

Opis: Gostima je na raspolaganju privatna plaža sa ležaljkama i suncobranima. Sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, mini bar, telefon, TV i imaju izlaz na terasu.

 
 Hotel Grand Milano1  Hotel Grand Milano2  Hotel Grand Milano3  Hotel Grand Milano4

Hotel Olivera ***

Sadržaj: Nalazi se u centru Sarimsaklija, na šetalištu pored plaže, okružen zelenilom.

Opis: Hotel raspolaže restoranom, bazenom sa delom za decu, kao i sopstvenom plažom sa suncobranima i ležaljkama. Sadrži dvokrevetne, trokrevetne i porodične sobe.

 
 Hotel Olivera1  Hotel Olivera2  Hotel Olivera3  Hotel Olivera4

Hotel Kalifhan **

Sadržaj: Gostima je na raspolaganju privatni deo plaže.

Opis: U sastavu hotela se nalaze restoran i bar, a obezbeđen je i besplatan internet u javnim prostorijama. Sobe sadrže kupatilo, klima uređaj i TV.

 
 Hotel Kalifhan1  Hotel Kalifhan2  Hotel Kalifhan3  Hotel Kalifhan4
 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT