Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
Ohrid, 5 dana PDF Štampa El. pošta

OHRID - ČAROBNI BISER BALKANA, 5 dana


alt

Br. dana: 5
Tip putovanja: Putovanje autobusom
Polasci: 14.06, 10.09.2018.
Cena od: 115€ - 125€

 

Program putovanja:

1. dan: SRBIJA - OHRID
Polazak iz Valjeva – Jugopetrol 1 u 18:00 sati, iz Beograda u 20:00 sati, parking Sava Centra. Priključenje putnika na autoputu. Vožnja do granice, obavljanje carinskih formalnosti i nastavak putovanja do Ohrida.
 
2. dan: OHRID
Dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani hotel. Vreme za odmor. Obilazak Ohrida u pratnji lokalnog vodiča : crkva Sv. Sofije, Samuilova tvrđava, crkva Presvete Bogorodice Perivlepte, crkva Sv. Klimenta, amfiteatar... Slobodno vreme za individualno razgledanje i šetnju gradom sa obiljem prodavnica ručno radjene kože, filigrana, suvenira od bakra i nadaleko poznatih ohridskih bisera... Povratak u hotel Fakultativno večera uz muzički program u nacionalnom restoranu.
Usluge: Noćenje.
3. dan: OHRID - SV. NAUM
Posle doručka izlet do Svetog Nauma. Manastir je lociran na najlepšem delu Ohridskog jezera, neposredno uz granicu sa Albanijom. Sv.Naum je bio učenik Ćirila i Metodija, poznat po isceliteljskim moćima. Gradnja manastira je završena 900., a 910. godine je u njemu sahranjen Sv.Naum. Iz dvorišta manastira, koji je izgrađen na steni, pruža se spektakularan pogled na jezero, albanski grad Pogradec i okolne planine. Nakon razgledanja manastira i izvora Crnog Drima. Fakultativno vožnja brodom. Povratak u Ohrid. Slobodno vreme za individualna razgledanja galerija i muzeja. Fakultativno večera uz muzički program u nacionalnom restoranu.
Usluge: Doručak. Noćenje.
4. dan: OHRID - STRUGA - SRBIJA
Odlazak za Strugu sa vodičem koji pravi turističku razglednicu ovog poznatog kulturno-istorijsog grada. Slobodno vreme za individualne posete i razgledanje.U 15:00 sati povratak za Srbiju.
Usluge: Doručak.
5.dan: SRBIJA
Dolazak na polazno odredište u prepodnevnim satima.

Smeštaj:

  Smeštaj Kat./Mesto Usluga Iznos 1/1  
 
Hotel TINO
klima, Cable-TV, mini bar...

alt

Ohrid

2xND
125€ po osobi +50  
 

Hotel ČINGO
klima, Cable-TV, mini bar...

alt

Ohrid

2xND
115€ po osobi +50  
 

Hotel RIVIERA
klima, Cable-TV, mini bar...

alt

Ohrid

2xND
120€ po osobi +50  

U cenu aranžmana je uključeno:

  • Prevoz turističkim autobusima (klima centar,DVD-mp3,kuhinja, mikrofon...)
  • Razgledanje Ohrida i Sv. Nauma u pratnji lokalnog vodiča
  • Razgledanja prema programu
  • 2xND u izabranom hotelu
  • Ulaznice za razgledanje prema programu: Crkva Sv. Spasa, Sv. Naum, Samuilova tvrđava
  • Troškovi organizacije i vođstvo puta

U cenu aranžmana nije uključeno:

  • Individualni troškovi
  • Fakultativni izlet brodom za Sv.Naum
  • Večera u nacionalnom restoranu

Izdvajamo:

alt MANASTIR SV. NAUMA

Manastir Sv.Naum je 29km udaljen od Ohrida i nalazi se u neposrednoj blizini makedonsko-albanske granice. Područje u kome se nalazi Sv.Naum je jedno od najlepših na Ohridskom jezeru. Manastir Sv.Naum izgrađen je na steni iznad jezera, odakle se pruža nezaboravni pogled na Ohridsko jezero i okolne planine. Prvobitni manastir Sv. Arhanđela Mihaila izgrađen je 900. godine. Prvobitna crkva je srušena za vrijeme Turaka. Arheološkim iskopavanjima i proučavanjem Naumovog manastira utvrđeno je da je na temeljima prve crkve, u periodu između XVI i XVII vijeka izgrađena današnja crkva, koja je dograđivana u četiri faze. Freske u naosu manastira slikane su 1806. godine. Ikonostas, a posebno velike ikone, značajno su ostvarenje barokne umijetnosti. U gornjem dijelu kapelice, prikazan je ciklus “Naumova čuda”. Naum Ohridski sahranjen je u crkvi 910. godine. Iznad njegove grobnice nalazi se kompozicija koja prikazuje Naumovu smrt.


Prijava i uslovi plaćanja:


Prijava: info u agenciji

VIZE: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljanja sa prebivalištem na teritoriji Kosova, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.Prijava i uslovi plaćanja

USLOVI PLAĆANJA:

1. AVANSNA UPLATA

Akontacija 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje (u gotovom, čekovima građana, uplatom na račun ili platnim karticama).

2. UPLATA NA RATE

Akontacija od najmanje 30% ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama čekovima građana – deponuju se odmah po uplati akontacije ili najkasnije u roku od 5 (pet) dana od datuma uplate. Čekovi se ispisuju na datume 05./15./25. u mesecu, a poslednja rata može biti najkasnije _________ god. (za prolećna i uskršnja putovanja) uz uvećanje od 1% mesečno na ostatak duga.

3. KREDITI

Potrošačkim kreditima po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu računa dobijenog od organizatora - agencije.

4. ADMINISTRATIVNA ZABRANA NA LIČNI DOHODAK.

Ovaj način plaćanja omogućujemo za grupna putovanja.

Napomena: Cena je iskazana u EUR, a plaćanja se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodjnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Uplaćeni deo aranžmana ostaje nepromenjen bez obzira na promenu kursa EUR/DIN.


Napomena:


Minimum: Info u agenciji
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0090/2017 od 04.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja sa Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail:   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Polisa broj 300056373, u visini od 300.000 evra od 25.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT