Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
Italija-Francuska-Španija, 9 dana PDF Štampa El. pošta

Italija - Francuska - Španija, 9 dana


alt

Br. dana: 9
Tip putovanja: Putovanje autobusom
Polasci: 10.07, 11.10.2018.
Cena od: 299€

 

Program putovanja:

1./2. dan: SRBIJA – HRVATSKA – SLOVENIJA – ITALIJA (VENECIJA-LIDO DI JESOLO)
Polazak iz Valjeva - Jugopetrol 1 u 16:00 sati, Novi Sad, plava lokomotiva u 18:30, iz Beograda u 20:00 sati, parking Sava centra. Priključenje putnika na autoputu. Putovanje preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u luku Punta Sabjoni i odlazak za Veneciju. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: MOST UZDISAJA, DUŽDEVA PALATA, TRG SV. MARKA SA CRKVOM SV. MARKA, ZVONIK, SATNA KULA, STARA PROKURATURA, MOST RIALTO… Odlazak u Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel sa 2*/3*. Slobodno vreme.
Usluge: Noćenje.
3. dan: LIDO DI JESOLO - LJORET DE MAR
U 07:30 časova polazak za Ljoret de Mar. Celodnevno putovanje uz kraće pauze za odmor. Dolazak u Ljoret u kasnim večernjim satima.
Usluge: Doručak.  Noćenje.
4. dan: LJORET DE MAR – BARSELONA – LJORET DE MAR
Posle odmora upoznavanje sa mogućnostima hotela “Don Juan” *** i korišćenje hotelskih sadržaja: zatvoren i otvoren bazen, automati za zabavu, bilijar, teniski tereni... Slobodno vreme za indivudualne obilaske i razgledanja ili vreme za odmor. Fakultativno: program “Barcelona by night” sa posebnim osvrtom na predivnu “Magičnu fontanu” ispod brda Montjuic koja ukrašava trg Espanya – specijalni program muzike, svetla i vode, postavljen davne 1929. godine za vreme održavanja svetske izložbe u Barseloni.
Usluge: Doručak. Noćenje.
5. dan: LJORET DE MAR – BARSELONA – LJORET DE MAR
Celodnevni izlet u Barselonu. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: LUKA SA KOLUMBOVIM SPOMENIKOM, PLAZA ESPANA, GRAN VIA, PASSEO DE GRACIA, PARK GUELL, GOTSKA CETVRT, KATEDRALA SAGRADA FAMILIJA, RAMBLAS, TRG KATALONIJE, SAN EULALIJA. fakultativno: poseta Akvarijumu (www.aquariumbcn.com), MON ZUIK SA ŠPANSKIM SELOM, STADION “FK BARSELONA”, Povratak u Ljoret de Mar. Fakultativno: "Flamenko".
Usluge: Doručak. Večera. Noćenje.
6. dan: LJORET DE MAR – BARSELONA – LJORET DE MAR
Slobodan dan za odmor i individualne aktivnosti ili ponovni odlazak u Barselonu i razgledanje ostalih znamenitosti grada na koje ce Vas uputiti vodic. Fakultativno: odlazak u dvorac na "Viteške igre".
Usluge: Doručak. Noćenje.
7. dan: LJORET DE MAR – FIGUERAS – KAN - NICA U 08:00 casova polazak za FIGUERAS. Obilazak muzeja Salvadora Dalija. Odlazak za Kan. Setnja čuvenom KROAZETOM koja se nalazi u neposrednoj blizini FILMSKE PALATE. Nastavak putovanja za Nicu i obilazak grada: ENGLESKO ŠETALIŠTE, TRG MASENA, HOTEL NEGRESKO... Smeštaj u hotel 2*/3*.
Usluge: Doručak. Noćenje.
8. dan: NICA – MONAKO – MONTE KARLO – BANJA MONTEKATINI
Odlazak za Monako. Obilazak kneževine: ENGLESKI VRT, KATEDRALA I PALATA PORODICE GRIMALDI. Vrednosti MONTE KARLA: KNEŽEVA PALATA, KATEDRALA, KAZINO... Nastavak putovanja za banju Montekatini. Smestaj u hotel 2*/3*.
Usluga: Doručak. Noćenje.
9. dan: BANJA MONTEKATINI - FIRENCA – VERONA - LIDO DI JESOLO
Posle dorucka odlazak u Firencu. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: SANTA MARIA NOVELLA, KAPELA MEDIĆI, BIBLIOTEKA LAURENCIJANA, PALATA MEDIĆI-RIKARDI, DUOMO, SANTA MARIA DEL FIORE, KRSTIONICA, DANTEOVA KUĆA, PALACO VEKIO I TRG SINJORIJA, PONTE VEKIO, GALERIJA UFFICI... Nastavak putovanja za Veronu. Šetnja starim jezgrom grada: ARENA, TRGOVI BRA I ERBE, ULICA MAZZINI, JULIJINA KUĆA, TRG SINJORIJA... Dolazak u Lido di Jesolo. Smeštaj u hotel 2*/3*.
Usluga: Doručak. Noćenje.
10. dan: LIDO DI JESOLO – SRBIJA
Posle doručka nastavak putovanja za Srbiju preko Slovenije i Hrvatske. Kraće pauze radi odmora. Dolazak na polazno odredište u planirano vreme.
Usluga: Doručak.

Smeštaj:

  Smeštaj - Paket Aranžman Usluga Soba Iznos 1/1  
 
Hotel sa 2*/3*
Lido di Jesolo, Montekatini
2xND 1/2
 
   
 
Hotel sa 2*/3*
Banje Montecatini
1xND 1/2
 
   
 
Nica
1xND 1/2
299€ po osobi +130€ za sve dane boravka
 
 
Ljoret de Mar
4xND 1/2
 
   
 

- Doplata za ručak 3 eur/dan

 

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Prevoz turističkim autobusima prosečne udobnosti (klima centar,DVD-mp3,kuhinja, mikrofon...)
 • Lokalni vodič za Veneciju, Firencu i Barselonu, turistički vodič i predstavnik agencije,
 • Troškovi organizacije putovanja
 • 2xND u hotelu sa 2*/3* Lido di Jesolo
 • 1xND u hotelu sa 2*/3* u Nici
 • 1xND u hotelu sa 2*/3* Montekatini
 • 4xPP u hotelu sa 2*/3* Ljoret de Maru

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Fakultativni izleti
 • Gradski prevoz
 • Troškovi pribavljanja španske šengen grupne vize
 • Lični troškovi
 • Ulaznice
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje

Izdvajamo:

altCRKVA SV. MARKA

Ova građevina svedoči o jakom istočnom uticaju u Veneciji. Po uzoru na baziliku Sv. Apostola u Konstantinopolju, gradnja ove crkve započeta je u IX veku. Na glavnom ulazu u crkvu nalaze se bronzani konji iz doba Aleksandra Velikog doneti iz Carigrada.

 

altNICA

Nica se nalazi na jugu Francuske, na obali Mediterana. Ovaj grad je glavni grad francuske regije “Alpes Maritimes “. U Nici se održavaju brojni festivali koji privlače turiste iz okolnih letovališta. Nica je osnovana još u 5. veku p.n.e. kao grčka kolonija Nikaja.

 

altKATEDRALA SAGRADA

Delo je gradio katalonski arhitekta Antonio Gaudi sasvim se posvetivši delu koje ga je inspirisalo i kao čoveka i kao umetnika i kroz koje je želeo da pruži univerzalni prikaz hrišćanske doktrine. Elementi gotike, baroka, potom grčki, islamski i romanski uticaji mogu da se nađu na crkvi otrgnuti od svojih šema i stopljeni Gaudijevom maštom i eklektičnim duhom.

 

Fakultativni izleti (min 25 putnika) i usluge:


Venecija: Crkva Sv. Marka 2€, Duždeva palata 11€, vožnja brodom Punta Sabjoni-Venecija-Punta Sabjoni 12€

Barselona: Camp Nou 15€-min.30pax cena obuhvata: prevoz, rezervaciju, posetu muzeju, svlačionicama i stadionu /, Špansko selo 7€-min.25pax/ Akvarijum 15€, min.25pax/,

Figueras: Muzej Salvadora Dalija, 10€ min.35pax rezervaciju i ulaznicu za Muzej-Pozorište Barselona Magica- 20€ - Program “Magičnu fontanu”

Firenca: Santa Maria Novella, Kapela Medići, Krstionica, Galerija Ufici, Palata Piti.

Viteške igre 27
FLAMENKO" PROGRAM 25€ uključuje: rezervaciju,prevoz,piće (sangrija/šampanjac), zabavni program
„Viteške igre“ sa večerom 30€ min - 30pax.
Ljoret de Mar: diskoteka za sve 4 večeri cena 12€

 


Prijava i uslovi plaćanja:

- Cene su iskazane u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa.

- 40% prilikom rezervacije putovanja, ostatak u ratama do polaska na putovanje;

- Plaćanje može biti: gotovinom, čekovima (do 6 rata), uplatom na račun turističke agencije “Nacional”, platnim karticama (do 6 rata);


Važne informacije:

- Aranžmani sa autobuskim prevozom obavezni su da planiraju pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)

- Prilikom razgledanja gradova navedenih u programu putovanja nisu predviđene posete javnim građevinama, institucijama i spomenicima kulture, osim ako to nije naglašeno u programu.

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

-Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Zvaničan je samo pisani program putovanja koji se nalazi na propisanom stalku u agenciji.

-Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.

- Ukoliko dođe do gubitka, krađe ili nestanka putnih isprava, dokumenata, novca i ličnih stvari putnika, agencija ne snosi odgovornost.

- PREPORUKA JE DA SE BLAGOVREMENO IZVADI NOVI CRVENI PASOŠ. PUTOVANJE JE JEDNOSTAVNIJE, A TROŠKOVI VIZIRANJA SU VEĆI OD TROŠKOVA VAĐENJA CRVENOG PASOŠA.

-Preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

-Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

-Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

-Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

-Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja "NATIONAL" TRAVEL AGENCY, koji su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Smatra se da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.


Napomena:

Organizator putovanja je "NATIONAL" TRAVEL AGENCY, Licenca OTP 29 / 2016.god. “NACIONAL” TRAVEL AGENCY osigurana je Polisom osiguranja odgovornosti prema putniku broj 000133814 osiguravača Dunav osiguranja. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Organizator putovanja zadržava pravo promene cena u slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga.

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije i YUTA standarda.
 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT