Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
Prag - Bratislava, 9 dana PDF Štampa El. pošta

Prag - Bratislava, 8 dana


alt

Br. dana: 8
Tip putovanja: Putovanje autobusom
Polasci: 20.06, 08.08.2018.

Cena od: 235€

 

Program putovanja:

1./2. dan: SRBIJA - BRATISLAVA
Polazak iz Valjeva - Jugopetrol 1 u 16:00 sati, iz Beograda u 18:00 sati, paring Sava centra. Novi Sad, plava lokomotiva u 19:30. Priključenje putnika na autoputu. Putovanje preko Kelebije, Đera do Bratislave. Kraća usputna zadržavanja radi odmora. Dolazak u Bratislavu u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel 2*/3*. Posle kraćeg odmora panoramsko razgledanje Bratislave u pratnji lokalnog vodiča: TVRĐAVA, BRDO SLAVIN, PALATA GRASALKOVIĆ, JEVREJSKI KVART, potom ŠETNJA STARIM DELOM GRADA ... Slobodno vreme za individualna razgledanja. Povratak u hotel.
Usluge: Noćenje.
3. dan: BRATISLAVA - PRAG
Posle doručka odlazak za Prag. Dolazak u Prag u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel 2*/3*. Posle kraćeg odmora odlazak do starog dela grada i upoznavanje sa najvažnijim kulturnim znamenitostima. Mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u neki od praških nacionalnih restorana. Povratak u hotel.
Usluge: Doručak. Noćenje.
4. dan: PRAG - KARLOVE VARI - PRAG
Celodnevni izlet do jednog od najpoznatijih banjskih centara Evrope sa karakterističnom arhitekturom. Povratak u Prag. Slobodno vreme. U večernjim satima fakultativni odlazak u neku od praških pivnica.
Usluge: Doručak. Noćenje.
5. dan: PRAG
Razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodiča: TRG HRADCANI, PRAŠKI DVORAC, KATEDRALA SV. VITA IZ X VEKA, ZLATNA ULICA – PRAŠKA LORETA, KARLOV MOST, KARLOV UNIVERZITET... Slobodno vreme za samostalne posete brojnim muzejima, galerijama i drugim znamenitostima na koje će Vas uputiti vodič. Fakultativno: popodnevna vožnja brodom po Vltavi.
Usluge: Doručak. Noćenje.
6. dan: PRAG - KARLSTAJN - PRAG
Mogućnost prepodnevnog fakultativnog izleta do KARLŠTAJNA, zamka iz XIV veka Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča : STAROGRADSKE NAMESTI, ASTRONOMSKI SAT ORLOJ (STAR 600 GODINA), SPOMENIK JANU HUSU, JEVREJSKA ČETVRT, VACLAVSKE NAMESTI SA NARODNIM MUZEJOM... Slobodno vreme za individualna razgledanja grada.
Usluge: Doručak. Noćenje.

7./8. dan: PRAG - SRBIJA
Nastavak putovanja za Srbiju. Vožnja preko Kečkemeta, Kelebije i Subotice sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak na polazno odredište u prepodnevnim satima sledećeg dana.

Usluge: Doručak.

Smeštaj:

  Smeštaj - Paket Aranžman Usluga Soba Iznos 1/1  
 
Hotel sa 2*/3*
Prag
4xND 1/2
 235€ po osobi +30€/dan  
 
Hotel sa 2*/3*
Bratislava
1xND 1/2
 235€ po osobi +30€/dan  

U cenu aranžmana je uključeno:

  • Prevoz turističkim autobusima prosečne udobnosti (klima centar,DVD-mp3,kuhinja, mikrofon...)
  • Lokalni vodič za Prag i Bratislavu turistički vodič i predstavnik agencije
  • Smestaj u hotelima sa 2*/3* u Pragu i Bratislavi (doručak – švedski sto), 5xND
  • Troškovi organizacije putovanja

U cenu aranžmana nije uključeno:

  • Fakultativni izleti
  • Ulaznice
  • Lični troškovi (piće i sl.)
  • Obavezno osiguranje

Izdvajamo:

altPRAG
Prag, prestonica Češke Republike je jedan od najbolje očuvanih istorijskih gradova u Evropi. 1992. godine dobilo je status UNESCO Svetske kulturne baštine. Broj turista koji posećuju ovaj grad tokom cele godine se meri milionima

 

 

altPRAŠKI ZAMAK
Najstariji zamak ove vrste u svetu, izgrađen je u IX veku. Tokom vekova svaki vladar koji je tu živeo dodavao nove delove u skladu sa svojim potrebama. Ovaj zamak je rekonstruisan četiri puta i od XVIII veka izgleda kao iz doba vladavine Marije Terezije.

 

 

Fakultativni izleti (min 25 putnika) i usluge:

Večera u nacionalnom restoranu 20 €, izlet do Karlovih Vari 20 €, vožnja brodom po Vltavi 15€, dvorac Šternberk 15 €.

Prijava i uslovi plaćanja:

- Cene su iskazane u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa.

- 40% prilikom rezervacije putovanja, ostatak u ratama do polaska na putovanje;

- Plaćanje može biti: gotovinom, čekovima (do 6 rata), uplatom na račun turističke agencije “Nacional”, platnim karticama (do 6 rata);


Važne informacije:

- Aranžmani sa autobuskim prevozom obavezni su da planiraju pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)

- Prilikom razgledanja gradova navedenih u programu putovanja nisu predviđene posete javnim građevinama, institucijama i spomenicima kulture, osim ako to nije naglašeno u programu.

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

-Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Zvaničan je samo pisani program putovanja koji se nalazi na propisanom stalku u agenciji.

-Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.

- Ukoliko dođe do gubitka, krađe ili nestanka putnih isprava, dokumenata, novca i ličnih stvari putnika, agencija ne snosi odgovornost.

- PREPORUKA JE DA SE BLAGOVREMENO IZVADI NOVI CRVENI PASOŠ. PUTOVANJE JE JEDNOSTAVNIJE, A TROŠKOVI VIZIRANJA SU VEĆI OD TROŠKOVA VAĐENJA CRVENOG PASOŠA.

-Preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

-Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

-Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

-Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

-Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja "NATIONAL" TRAVEL AGENCY, koji su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Smatra se da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.


Napomena:

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0090/2017 od 04.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja sa Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail:   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Polisa broj 300056373, u visini od 300.000 evra od 25.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Organizator putovanja zadržava pravo promene cena u slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga.

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije i YUTA standarda.
 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT