Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
Klasična Grčka, 7 dana PDF Štampa El. pošta

Thessaloniki - Paralia - Tempi - Meteori - Termopili - Atina - Delfi


alt

Br. dana: 7
Tip putovanja: Putovanje autobusom
Polasci: 10.08, 10.10.2018.
Cena od: 199€ - 239 

 

Program putovanja:

1./2. dan: SRBIJA - THESSALONIKI - PARALIA
Polazak iz Valjeva - Jugopetrol 1 u 16:00 sati, Novi Sad, plava lokomotiva u 18:30, iz Beograda u 20:00 sati, paring Sava centra. Priključenje putnika na autoputu. Noćna vožnja udobnim turističkim autobusima marke “Neoplan”. Kraće usputno zadržavanje radi odmora. Dolazak u Thessaloniki u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada autobusom: ULICA NIKIS, ARISTOTELOV TRG, BELA KULA, SPOMENIK ALEKSANDRU VELIKOM, KOMPLEKS SAJMA, OSTACI TEODOSIJEVIH ZIDOVA... Obilazak CRKVE SV. DIMITRIJA, zaštitnika grada Thessaloniki. Poseta srpskom vojnickom groblju na ZEJTINLIKU. Odlazak za Paraliju. Smeštaj grupe u hotel.
Usluge: Noćenje.
3. dan: PARALIA - TEMPI - METEORI - TERMOPILI - ATINA
Na putu ka Meteorima, kraća pauza u klancu Tempi sa obilaskom crkve Sv. Petke. Nastavak putovanja prema manastirima Meteora - sagrađenim na neobičnim stenama starim preko 60 miliona godina. Poseta jednom od aktivnih manastira . Nastavak putovanja pored Lamije do Atine uz panoramsko razgledanje spomenika Leonidi u Termopilskom klancu. Dolazak u Atinu. Smeštaj u izabrani hotel.
Usluge: Doručak. Noćenje.
4. dan: ATINA
Panoramsko razgledanje Atine autobusom sa obilaskom trgova OMONIJA I SINTAGMA. Vožnja “Avenijom ambasada”, kraće zadržavanje kraj ZEVSOVOG HRAMA, HADRIJANOVE KAPIJE, PARLAMENTA, ZGRADE AKADEMIJE, UNIVERZITETA I BIBLIOTEKE. Poseta AKROPOLJU. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Uveče šetnja do PLAKE - čuvene boemske četvrti uz mogucnost fakultativne posete taverni - “KOD RIGASA” sa grčkim specijalitetima i nacionalnom muzikom.
Usluge: Doručak. Noćenje.
5. dan: ATINA
Slobodan dan za odmor i individualna razgledanja grada. Mogućnost fakultativnog odlaska na celodnevni izlet za severositočni Peloponez - Argolidu sa obilaskom Epidaurusa, Mikene i čuvenog letovalista Nafplion.
Usluge: Doručak. Noćenje.
6. dan: ATINA - DELFI - PARALIA
Na putu od Atine do Delfa, prolazak pored nekad slavnog grada – države Tebe i kroz mesto Arahova , najjužnije tačke do koje su došli Sloveni za vreme seobe . Posetiti Delfe, znači vratiti se u vreme u kojem su Delfi bili najveće proročište u Grčkoj i u koje su dolazili poznate ličnosti stare Grčke. Delfi se nalaze na obroncima planine Parnas. Neposredno uz arheloski lokalitet podiguto je novo mesto Delfi . Obilazak Apolonovog hrama , antičkog stadiona i muzeja. Nastavak putovanja do Paralije. Dolazak u večernjim satima. Smestaj u Hotel “C” kategorije.
Usluge: Doručak. Noćenje.
7. dan: PARALIA - SRBIJA
Posle doručka povratak za Srbiju. Prelazak granica kod Bogorodice i Preševa. Kraće pazue radi odmora. Dolazak na polazno odredište u večernjim satima.
Usluge: Doručak.

Smeštaj:

  Smeštaj Kat./Mesto Usluga Iznos 1/1  
 
Hotel Marina
klima, TV, kupatilo...

alt

Atina

5xND
199€ po osobi +55  
 
Hotel Candia
klima, TV, kupatilo...

alt

Atina

5xND
215€ po osobi +60  
 
Hotel Stanley
klima, TV, kupatilo...

alt

Atina

5xND
239€ po osobi +85  
 
- Hotel u Paraliji: Erato

alt

Paralija

 
 
   

U cenu aranžmana je uključeno:

  • Prevoz turističkim autobusima prosečne udobnosti (klima, DVD-mp3, kuhinja, mikrofon...)
  • Sve drumarine i takse vezane za autobus u zemlji i inostranstvu.
  • Turistički vodič i predstavnik agencije,
  • 5xND u Atini i Paraliji u izabranim hotelima (doručak – švedski sto),
  • Troškovi organizacije putovanja

U cenu aranžmana nije uključeno:

  • Fakultativni izleti
  • Lični troškovi (piće i sl.)
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje

Izdvajamo:

 

alt
SUNION

Najužnija tačka Atike i Balkanskog polusotrva, spominje se i kod Homera. Odande je Egej posmatrao more, očekujući radosnu vest o Tesejovom uspehu i pobedi koju na žalost nije dočekao živ. Na Sunionu je sagrađen u hram u V veku p.n.e. posvećen Posejdonu, čije su ruševine ostale i do današnjih dana i sa koga se vidi jedan od najlepših zalazaka Sunca.

 

alt

ARGOLIDA

Obilazak Korintskog kanala izgrađenog u XIX veku koji spaja Egejsko i Jonsko more. Epidaurus - najakusticnije pozoriste na svetu. Najukusniji grčki sladoled u Nafplionu i tvrđava Palamidi iz vremena vencijanske vladavine Grčkom. Slimanova Mikena (slika) i kraljvski krug grobova, Lavlja kapija i Atrejeva riznica.


Fakultativni izleti (min 25 putnika) i usluge:

Ulaznice:
Akropolj – 12€, Manastiri na Meteorima - 2€, Delfi – 9€ (lokalitet + muzej).
VEČERA U TAVERNI– 20€
IZLET U ARGOLIDU SA ULAZNICAMA ZA PREDVIĐENE LOKALITETE – 30€

Prijava i uslovi plaćanja

- Cene su iskazane u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa.

- 40% prilikom rezervacije putovanja, ostatak u ratama do polaska na putovanje;

- Plaćanje može biti: gotovinom, čekovima (do 6 rata), uplatom na račun turističke agencije “Nacional”, platnim karticama (do 6 rata);


Važne informacije:

- Aranžmani sa autobuskim prevozom obavezni su da planiraju pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)

- Prilikom razgledanja gradova navedenih u programu putovanja nisu predviđene posete javnim građevinama, institucijama i spomenicima kulture, osim ako to nije naglašeno u programu.

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

-Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Zvaničan je samo pisani program putovanja koji se nalazi na propisanom stalku u agenciji.

-Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.

- Ukoliko dođe do gubitka, krađe ili nestanka putnih isprava, dokumenata, novca i ličnih stvari putnika, agencija ne snosi odgovornost.

- PREPORUKA JE DA SE BLAGOVREMENO IZVADI NOVI CRVENI PASOŠ. PUTOVANJE JE JEDNOSTAVNIJE, A TROŠKOVI VIZIRANJA SU VEĆI OD TROŠKOVA VAĐENJA CRVENOG PASOŠA.

-Preporučujemo da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

-Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

-Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

-Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

-Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja "NATIONAL" TRAVEL AGENCY, koji su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Smatra se da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.


Napomena:

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0090/2017 od 04.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja sa Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail:   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Polisa broj 300056373, u visini od 300.000 evra od 25.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Organizator putovanja zadržava pravo promene cena u slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga.

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije i YUTA standarda.

 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT