Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
Ohrid 5 dana Štampa
Doček Nove 2018. Godine
MAKEDONIJA - OHRID
alt
 • Br. dana: 5
 • Tip putovanja: Putovanje autobusom
 • Polazak: 30. decembar 2017.
 • Cena od: 115 € – 135 €
Program putovanja
1. dan: SRBIJA - TETOVO - OHRID
Polazak iz Novog Sada / Plava lokomotiva/ u 21:00 i iz Beograda u 22:00 sata /parking Sava Centra/ Priključenje putnika na autoputu. Vožnja do granice, obavljanje carinskih formalnosti i nastavak putovanja prema Ohridu.
2. dan: OHRID
Dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani hotel. Obilazak Ohrida u pratnji lokalnog vodiča : crkva Sv. Sofije, Samuilova tvrđava, crkva Presvete Bogorodice Perivlepte, crkva Sv. Klimenta, amfiteatar... Slobodno vreme za individualno razgledanje i šetnju gradom sa obiljem prodavnica ručno radjene kože, filigrana, suvenira od bakra i nadaleko poznatih ohridskih bisera.... . Povratak u hotel . Slobodno vreme za odmor i pripremu za "najluđu noć". Svečana novogodišnja večera uz muzički program. Noćenje.
SREĆNA NOVA 2018. GODINA!!!
Usluge: Doručak. Svečana Novogodišnja Večera. Noćenje.
3. dan: OHRID - SV. NAUM
Doručak (švedski sto). Posle doručka izlet do Svetog Nauma. Manastir je lociran na najlepšem delu Ohridskog jezera, neposredno uz granicu sa Albanijom. Sv.Naum je bio učenik Ćirila i Metodija, poznat po isceliteljskim moćima. Gradnja manastira je završena 900., a 910. godine je u njemu sahranjen Sv.Naum. Iz dvorišta manastira, koji je izgrađen na steni, pruža se spektakularan pogled na jezero, albanski grad Pogradec i okolne planine. Nakon razgledanja manastira i izvora Crnog Drima povratak u hotel. Večera. Noćenje.
Usluge: Doručak. Večera. Noćenje.
4./5. dan: OHRID - SRBIJA
Doručak (švedski sto). Nakon doručka polazak za Srbiju. Vožnja preko Tetova i Skoplja, sa usputnim pauzama prema potrebi. Dolazak na početno odredište u planiranim jutarnjim satima.
Usluge: Doručak.
Smeštaj
 
Smeštaj
Kat./Mesto
Usl.
Iznos
 
  Hotel TINO
kupatilo, restoran...

alt

2xPP
135€
po osobi
 
  Hotel TURIST
Standardne sobe

alt

2xPP
125€
po osobi
 
  Hotel BEOGRAD
Kupatilo, Kablovska, Telefon...

alt

2xPP
125€
po osobi
 
  PRIVATNI SMEŠTAJ

I kategorija

2xND
115€
po osobi
 
Legenda: PP - polupansion, ND - noćenje sa doručkom
HOTEL TINO ****
Nov, moderan i atraktivan hotel nalazi se u gradu sa pogledom na jezero. U sklopu hotela nalazi se: bar restoran. Sve sobe su dvokrevetne ili trokrevetne. Svaka soba: klima uredjaj TWC, kablovsku TV, telefon, internet konekcija, mini bar, terasa. Usluga: polupansion,(doručak švedski sto, večera-meni).
HOTEL “TURIST”***
Treći hotel u kompleksu, spojen sa hotelom “Metropol” tako da, gledano spolja, čine celinu. Renoviran 2007. godine, sa 88 soba (TWC, satelitska TV, telefon). Gosti hotela koriste sve resurse hotela “Metropol”. Doček nove godine je takodje u hotelu “Metropol”.
HOTEL “BEOGRAD”*** - STRUGA
Mali prijatan hotel koji posluje u sastavu hotela “Drim”, lociran u centru Struge, na obali reke Crni drim. Raspolaže sa 100 ležaja u klasičnim hotelskim sobama (TWC, satelitski TV, telefon). U sastavu hotela je nacionalni restoran, kafe bar, pivnica, mini-kazino. Gosti hotela koriste sve resurse hotela “Drim”. Doček nove godine za goste je u hotelu “Drim”.
PRIVATNI SMEŠTAJ I KATEGORIJE
Nalazi se u turističkoj zoni na udaljenosti 20 do 30 m do jezera ili centra grada. Sobe su sa kupatilom,TV-om, garderoberom. Doručak u restoranu hotela RIVIJERA.
U cenu aranžmana je uključeno
 • Prevoz turističkim autobusima prosečne udobnosti(klima centar,DVD-mp3,kuhinja, mikrofon...)
 • Razgledanje Ohrida i Sv. Nauma u pratnji lokalnog vodiča
 • Razgledanja prema programu
 • 2xPP u izabranom hotelu
 • Ulaznice za razgledanje prema programu: Crkva Sv. Spasa, Sv. Naum, Samuilova tvrđava
 • Troškovi organizacije i vođstvo puta
U cenu aranžmana nije uključeno
 • Individualni troškovi
 • Fakultativni troškovi
 • Svečana novogodišnja večra
 • Eventualna doplata za jednokrevetnu sobu 20% od cene aranžmana
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka - Izdaje se u agenciji.
Izdvajamo
alt
MANASTIR SV. NAUMA
Manastir Sv.Naum je 29 km udaljen od Ohrida i nalazi se u neposrednoj blizini makedonsko-albanske granice. Područje u kome se nalazi Sv.Naum je jedno od najlepših na Ohridskom jezeru. Manastir Sv.Naum izgrađen je na steni iznad jezera, odakle se pruža nezaboravni pogled na Ohridsko jezero i okolne planine. Prvobitni manastir Sv. Arhanđela Mihaila izgrađen je 900. godine. Prvobitna crkva je srušena za vrijeme Turaka. Arheološkim iskopavanjima i proučavanjem Naumovog manastira utvrđeno je da je na temeljima prve crkve, u periodu između XVI i XVII vijeka izgrađena današnja crkva, koja je dograđivana u čtiri faze. Freske u naosu manastira slikane su 1806. godine. Ikonostas, a posebno velike ikone, značajno su ostvarenje barokne umijetnosti. U gornjem dijelu kapelice, prikazan je ciklus “Naumova čuda”. Naum Ohridski sahranjen je u crkvi 910. godine. Iznad njegove grobnice nalazi se kompozicija koja prikazuje Naumovu smrt.
Napomena

Minimum: 45 putnika

Doplate: Doplata za doček Nove Godine iznosi 40 € po osobi. Doplata za reprizu Nove Godine iznosi 20 €.

Uslovi plaćanja: Cena paket aranžmana je iskazana u EUR. Plaćanje dinarski po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.

Način plaćanja: Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak u 2 (dve) rate pre polaska ili na kredit

Za uplatu u celosti do 15.12.2017. odobrava se 5% od cene aranžmana.

KREDITIRANJE:
 • 30% prilikom rezervacije a ostatak u ratama, poslednja rata 30 dana nakon putovanja čekovima građana BEZ KAMATE!
 • 30% pri rezervaciji, ostatak u ratama, poslednja 90 dana nakon putovanja čekovima građana uz uvećanje 1,5 mesečno za rate koje dospevaju nakon putovanja
 • kreditnim karticama, subvencionisanim kreditima poslovnih banaka

Organizator putovanja: "NATIONAL" TRAVEL AGENCY

(Licenca OTP 168/2010 od 09.02.2010.god)
 • Organizator putovanja zadržava pravo promene cena u slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga,
 • Organizuator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja po danima.
 • Organizuator putovanja zadržava pravo da u slučaju nedovoljno prijavljenih putnika, otkazni rok bude 5 dana pre planiranog polaska na putovanje.
Važne informacije:

- Aranžmani sa autobuskim prevozom obavezni su da planiraju pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka...)

- Prilikom razgledanja gradova navedenih u programu putovanja nisu predviđene posete javnim građevinama, institucijama i spomenicima kulture, osim ako to nije naglašeno u programu.

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

-Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Zvaničan je samo pisani program putovanja koji se nalazi na propisanom stalku u agenciji.

-Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.

- Ukoliko dođe do gubitka, krađe ili nestanka putnih isprava, dokumenata, novca i ličnih stvari putnika, agencija ne snosi odgovornost.

- PREPORUKA JE DA SE BLAGOVREMENO IZVADI NOVI CRVENI PASOŠ. PUTOVANJE JE JEDNOSTAVNIJE, A TROŠKOVI VIZIRANJA SU VEĆI OD TROŠKOVA VAĐENJA CRVENOG PASOŠA.

-Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

-Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

-Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

-Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja "NATIONAL" TRAVEL AGENCY, koji su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Smatra se da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Organizator putovanja je "NATIONAL" TRAVEL AGENCY, Licenca OTP 168 od 09.02.2010.god. “NATIONAL” TRAVEL AGENCY osigurana je Polisom osiguranja odgovornosti prema putniku broj 000133814 osiguravača Dunav osiguranja.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.

Aranžman je rađen na bazi od 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

Organizator putovanja zadržava pravo promene cena u slučaju poremećaja

na tržištu roba i usluga.

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije i YUTA standarda.
 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT