Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
Istok Evrope PDF Štampa El. pošta

KIJEV -  MOSKVA – SANKT PETERSBURG – MINSK - KRAKOV, 13 dana 8 noćenja


alt

Br. dana: 13
Tip putovanja: Putovanje autobusom
Polasci: 10.10.2018. 


Cena od: 590€

 

Program putovanja:

1./2. dan: VALJEVO – BEOGRAD – NOVI SAD – MAĐARSKA – KIJEV (1.563 km)
Polazak iz VALJEVA, sastanak putnika na parkingu Jugopetrol I u 15:00 sati. Polazak iz BEOGRADA sa parkinga Sava Centra /Savska strana/ u 17:00 sati, iz NOVOG SADA u 18:00 sati sa parkinga kod Lokomotive. Vožnja kroz Srbiju, Mađarsku i Ukrajinu. Ulazak u Ukrajinu kod graničnog prelaza Čop. Putovanje do KIJEVA, uz usputna zadržavanja radi odmora. Dolazak u glavni i najveći grad Ukrajine u popodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Marijin dvorac, zgrada Ministarstva Inostranih poslova, Pečarska lavra, Trg Nezavisnosti (najveći gradski trg, prepoznatljiv je po velikom obeliksu i fontanama). Poseta crkvi Svete Sofije, jedna od najvećih pravoslavnih crkvi na svetu. Smeštaj u hotel sa 3*.
Usluge: Noćenje.
3. dan: KIEV – MOSKVA (851 km)
Nakon doručka nastavak putovanja do MOSKVE. Dolazak u glavni grad Rusije u večernjim satima. Smeštaj u hotel sa 3*.
Usluge: Doručak. Noćenje.
4. dan: MOSKVA
Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Crveni trg, Kremlj, crkva Vasilija Blaženog, Baljšoj teatar, hram Hrista Spasa, park I sportski kompleks Luškovo, Novodevičji manastir, Univerzitet "Lomonosov", Poklonaja gora. Uveče obilazak Moskovskog metroa (fakultativno) u pratnji vodiča. Povratak u hotel. Slobodno vreme.
Usluge: Doručak. Noćenje.
5. dan: MOSKVA – SERGIJEV POSAD – MOSKVA
Nakon doručka, mogućnost organizovanja fakultative: SERGIJEV POSAD (bivsi Zagorsk, nalazi se 70 km od Moskve), gde se nalazi jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa – Sveto Troicka Sergijeva lavra, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Fakultativni obilazak Treljakovske galerije (Nacionalna galerija Rusije). Povratak u hotel.
Usluge: Doručak. Noćenje.
6. dan: MOSKVA – SANKT PETERSBURG (703 km)
Doručak. Fakultativni obilazak Kremlja, Uspenske i Arhangelske crkve, Car zvono, Car top i Oružana palata, riznica carske Rusije. Poseta Puškinovom muzeju, najveći muzej evropske umetnosti u Moskvi. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Polazak za SANKT PETERSBURG u večernjim časovima.
Usluge: Doručak. Noćna vožnja.
7. dan: SANKT PETERSBURG
Dolazak u grad na Nevi u jutarnjim časovima. Razgledanje turističkih znamenitosti grada: Dvorski trg, Univerzitetska obala, Petropavlovska tvrđava, kuća Petra, Nevski prospekt, Vasiljevsko ostrvo, Bronzani konjanik, Isakijevska crkva, Kazanjski sabor, Admiralitet, krstarica “Aurora”... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme.
Usluge:  Noćenje.
8. dan: SANKT PETERSBURG
Nakon doručka, napuštanje hotela. Putovanje do Finskog zaliva i obilazak kompleksa Petrovog dvorca, letnja carska rezidencija. Obilazak dvorca i čuvenih fontana sa pozlaćenim skulpturma Gornjeg i Donjeg parka. Poseta Carskom selu, naselje u kom je živela ruska aristokratija i članovi carske porodice. Povratak u hotel. Noćenje...
Usluga: Doručak. Noćenje.
9. dan: SANKT PETERSBURG – MINSK (789 km)
Doručak. Fakultativni Odlazak do Ermitaža, obilazak najvećeg muzeja na svetu, u kome se nalazi oko 3,5 miliona eksponata, sa remek delima Leonarda Da Vinčija, Ticijana, Van Goga, Sezana, Pikasa... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za MINSK u popodnevnim satima, noćna vožnja.
Usluga: Doručak. Noćna vožnja.
10. dan: MINSK
Dolazak u MINSK u jutarnjim satima. Obilazak prestonice Belorusije: Stari grad, Nacionalni teatar, Opera, Crvena crkva, spomenik Jakuba Kolasa, crkva Sv. Petra i Pavla, spomenik Plača....Smeštaj u hotel sa 3*. Vreme za odmor.
Usluga:  Noćenje.
11. dan: MINSK – KRAKOV (779 km)
Nakon doručka, napuštanje hotela. Polazak za KRAKOV. Dolazak u nekadašnju prestonicu Poljske u večernjim satima. Smeštaj u hotel sa 3*.
Usluga: Doručak. Noćenje.
12. dan: KRAKOV – NOVI SAD - BEOGRAD - VALJEVO (839 km)
Doručak, panoramsko razgledanje grada: Vavel - Katedrala Sv. Stanislava i Vaclava, kraljevski dvorac; Pećina zmaja koja predstavlja simbol Krakova, Stari gradski Rinek sa zvonikom, gotička crkva sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Jevrejska četvrt Kazimierz, ulica Kanoncizna sa zgradama iz XIV veka. Polazak za srbiju u večernjim satima.
Usluga: Doručak. Noćna vožnja.
13. dan: NOVI SAD - BEOGRAD - VALJEVO
Dolazak na polazno odredište u planiranim satima.

Smeštaj:

  Smeštaj - Paket Aranžman          
 

 

- 1 /jedno/ noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Kievu;

- 3 /tri/ noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Moskvi;

- 2 /tri/ noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u St. Petersburgu;

- 1 /jedno/ noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Minsku;

- 1 /jedno/ noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Krakovu.

         
     

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Prevoz autobusima turističkim autobusima, koji svojom opremljenošću (klima, kuhinja, mp3 - dvd, mikrofon i dr.) ispunjavaju sve uslove za kvalitetan i bezbedan prevoz prema programu putovanja, svi troškovi u zemlji i inostranstvu vezani za autobus koji prate ovo putovanje,
 • Troškovi organizacije putovanja
 • Troškovi stručnog turističkog vodiča

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Fakultativni izleti
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje /Delta Generali osiguranje/ za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €);
 • Lični troškovi

Izdvajamo:

alt KIJEV

Malo gradova na istoku Evrope može da se po značaju meri sa današnjom prestonicom mlade ukrajinske države. Kijev je majka svih ruskih gradova i mesto na kojem je započet put koji će Rusiju učiniti najvećom carevinom na planeti, a danas je najveći grad po površini najveće evropske države posle upravo Rusije.

Predanje kaže da je Kijev osnovan 482. godine – tri brata i sestra plemićkog porekla tražili su mirno mesto za život, pošto im je postojbinu uništio zavojevač sa istoka. Naišli su na široki Dnjepar, a na suprotnoj, desnoj obali reke prostiralo se sedam brežuljaka. Prešli su reku i osnovali grad, po drugom predanju baš na mestu koje je vekovima ranije predvideo sveti Andrija. Najstariji brat zvao se Kij, i po njemu je grad dobio ime. Preostala dvojica su Šček i Horiv, a sestra Lebed.altMOSKVA

Grad je 1147. godine osnovao Jurij Dolgorukij. Danas je glavni i najveći grad Rusije. Nalazi se na reci Moskvi i obuhvata površinu od 1097,12 km². Broji preko 13.000.000 stanovnika. Moskva je najnaseljeniji grad u Evropi, dok urbano stanovništvo grada čini 1/10 ruske populacije.

Moskva je veliki ekonomski i trgovački centar, dom velikog broja milijardera. U 2007. Moskva je proglašena za grad koji je najskuplji na svetu za život. Najstarije jezgro i centar grada je Kremlj, ispod kojeg je Lenjinov mauzolej na Crvenom trgu. Kremlj je centralni deo starih ruskih utvrđenih gradova iz feudalnog doba opasan zidovima sa kulama. U Kremlju su se nalazili knežev dvor, saborna crkva i kuće plemstva. Posle Drugog svetskog rata izgrađene su mnogobrojne prostrane stambene četvrti, široki bulevari sa alejama, trgovima i parkovima.altSANKT PETERSBURG

Sankt Petersburg se nalazi na ušću Neve u Baltičko more. Smatraju ga za jedan od najlepših gradova na planeti. Uz Moskvu, to je najveći ekonomski kulturni, naučni i industrijski centar Rusije. Bivša prestonica Rusije koju je osnovao car Petar Veliki danas ima oko 5 miliona stanovnika. Zanimljiv je i podatak da su sve revolucije započela baš u ovom gradu. Mnogobrojne znamenitosti će vas oboriti s nogu.

U Sankt Petersburgu se nalazi nekoliko stotina muzeja i izložbenih dvorana. Veliki ruski i strani umetnici, pesnici, pisci i kompozitori divili su se lepoti ovog grada, što je i zabeleženo u njihovim delima. Ovaj grad sa mnogo reka, kanala i mostova, poznati kao ’’Venecija severa’’ može da ponudi toliko zapanjujućih atrakcija kao što su Petropavlovska tvrdjava i Ermitaž a u predgradju su i bogate palate i parkovi u bivšim carskim rezidencijama Peterhof, Lomonosov, Carsko selo, Pavlovsk...

 

altMINKS

Grad Minsk, glavni grad Belorusije, osnovan je pre vise od 900 godina na prirodnom ostrvu na ušću reka Svisloč i Nemige. Minsk je kroz istoriju mnogo puta rušen i obnavljan. Poslednje veliko rušenje je doživeo u Drugom svetskom ratu, kada su Nemci prilikom povlačenja porušili gotovo ceo stari grad. I pored toga, Minsk je izuzetno lep grad sa mnogobrojnim fontanama i slobodno se može reći jedan od najčistijih gradova sveta. Po broju parkova i zelenih bulevara, Minsk je uvek bio među vodećim gradovima u Sovjetskom Savezu.

 

altKRAKOV

Krakov, koga možemo nazvati i „grad muzej“ je jedan od najstarijih i najvećih gradova u Poljskoj, administrativni, kulturni, obrazovni, industrijski i turistički centar regije. Nalazi se na obalama reke Visle i u podnožju grada Vavel na jugu Male Poljske. Takođe je poznat kao naučni i umetnički centar Poljske, mnogi ga smatraju srcem Poljske.Prekrasan nekadašnji glavni grad Poljske na prvi pogled oduševiće vas svojim pitomim izgledom i mnogim znamenitostima. Netaknut u II Svetskom ratu, stari deo grada prepun crkvi i muzeja, sa dominantnim kraljevskim dvorcem Wawelom, podseća na slavne dane viševekovnog sedišta poljskih kraljeva. Osim mnogih mesta u samom gradu koje treba posetiti, nedaleko se nalazi i rudnik soli Wieliczka, kao i ozloglašeni Auschwitz.

 

Fakultativni izleti (min 25 putnika) i usluge:

Fakultativni sadržaji (minimum 30 putnika za realizaciju, u slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuje uz korigovanu cenu, koju putnici nisu u obavezi da prihvate. Organizator putovanja zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom); Cene fakultativnih izleta podložne su promenama; U sve cene uračunat je vodič, autobus i ulaznice:

 • Obilazak moskovskog metroa – 10 €
 • Sergijev posad – 30 €
 • Kremlj (teritorija i dve saborne crkve) i Oružana palata – 45 €
 • Puškinov muzej – 10 €
 • Ermitaž – 30€
 • Petrov dvorac – 30 €
 • Puškin (Carsko selo) – 30€
 • Petroplavska tvrđava (u produžetku razgledanja grada)– 20 €

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 150 €

DOPLATA ZA DODATNO JEDNO SEDIŠTE U AUTOBUSU: 35€


Prijava i uslovi plaćanja:

- u 10 /DESET/ MESEČNIH RATA, POČEV OD 30.11.2012. GODINE DO 15.08.2013. GODINE

- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja po prodajnom kursu Banka Intese.


Važne informacije:

- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC.

- U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta;

- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...);

- Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluga u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.


Napomena:

- MOLIMO SVE PUTNIKE DA BLAGOVREMENO PRIBAVE NOVE CRVENE PASOŠE;

- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne isprave;

- Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

- Preporučuje se da se putnici informišu o uslovima ulaska u zemlju odredišta (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) preko internet ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencije ne snose odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz u zemlju odredišta.

- Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska

- Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta.

- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)

- Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0090/2017 od 04.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja sa Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail:   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Polisa broj 300056373, u visini od 300.000 evra od 25.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Organizator putovanja zadržava pravo promene cena u slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga.

Uz ovaj program važe opšti uslovi agencije i YUTA standarda.

 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT