Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
Hilandar PDF Štampa El. pošta

SRPSKA SVETA GORA-MANASTIR HILANDAR

 

tb Hilandar

  / 4 dana – 1 noćenje/  polazak  21.06.2018.

1/2 dan . 

VALJEVO - BEOGRAD –NIŠ-VRANJE- URANOPOLIS/JERISOS

Sastanak učesnika putovanja na parkungu NIS pumpe kod Tešnjara u 17:00 h. Polazak autobusa u 17:30 sati. Preuzimanje putnika na usputnim stanicama duž autoputa.. Kraće usputne pauZe radi odmora. Prelazak graničnih prelaza Preševo i Bogorodica. Dolazak uURANOPOLISu prepodnevnim satima. Vožnja brodom izURANOPOLISAdoSVETE GOREi odlazak uMANASTIR HILANDARPo dolasku u manastir, gosti se posluže u gostoprimnici. Slede informacije o boravku.Smeštaju u manastirske sobe. Posetioci mogu učestvovati na svim bogosluženjima, pričestiti se (preporučljivo je da se ispovedite u svom hramu, jer se desi da ispovednik uHilandaruotac.Kirilnije u mogućnosti da ispoveda tog dana), celivati mošti svetih posle večernje službe i večere, prošetati do pirga (kule)Kralja Milutinakrsta i masline caraDušana, spomenika u čast kraljaAleksandra Obrenovića, takodje i do Starog manastiraSv. Vasilija Ispovednika (Hrusija),koji se nalazi na severo-istočnoj obali, a udaljen je oko 2,5 km odHilandara(pola sata hoda). Mogu se posetiti ako ima zainteresovanih u grupi) crkvaSv.Trifunau neposrednoj blizini konaka, grobljanskaBlagoveštenjskacrkva sa kriptom, mesto kod kojeg se zaustavilo magare nosivši ikonu„Trojeručice“ iz Srbije, manastirsku knjižaru (prodavnicu). Za sve dodatne informacije, nedoumice i savete treba pitatiGOSTOPRIMCA(koji je jedini ovlašćen za informacije), po dolasku u manastir. Bdenje. Noćenje u konacima manastira. Usluga: Noćnja vožnja.Večera u manastirskojtrpezariji.Noćenje

MANASTIR HILANDAR – URANOPOLIS -JERISOS–SOLUN -BEOGRAD-VALJEVO

Jutrenje. Sveta Liturgija. Doručak u manastirskoj trpezariji. Polazak prema luci Jovanjica u dogovorenim satima. Putovanje iz Uranopolisa do Jerisosa. Obilazak metoha manastira Hilandara-Milo Arsenica. Najveći posed manastira Hilandara van SVETE GORE vekovima je bio njegova hranilica. Preobražen rukom hilandarskog bratstva, nalik rajskom vrtu, on nudi gostoprimstvo svakom putniku namerniku. Put do Soluna. Slobodno vreme za individualne posete i razgledanje SOLUNA. Prestonica najsevernije provincije republike Grčke, drugi je po veličini grad pravoslavne Elade. Osnovao ga je 316.godine pre Hrista, makedonski vladar Kasandar,koji je ga nazvao po svojoj supruzi – THESALONIKI. Slobodno vreme. Poseta srpskom vojničkom groblju na ZEJTINLIKU. Smešten nedaleko od centra grada ZEJTINLIK je svoj naziv dobio po pijaci na kojoj se u vreme robovanja pod Turcima prodavalo ulje (zejtin). Idejno rešenje arhitekte Aleksandra Vasića, razradio je Nikolaj Krasnov. Crkva posvećena Svetom Georgiju svojom lepotom kao da ukazuje na dostojanstvo srpske vojske u I Svetskom ratu. Okružena je grobovima palih srpskih junaka u proboju Solunskog fronta kao i gorostasnim kiparisima donetih iz MANASTIRA HILANDARA. Ukrašena je mozaicima i stihovima Vojislava Ilića Mladjeg koji će dugo odzvanjati u sečanjima poklonika ove svetinje: „Neznani tudjinče, kad slučajno mineš pored ovog svetog zajedničkog groba.....Vrednosti CRKVE SVETOG DIMITRIJA gde se nalaze mošti zaštitnika Soluna.. Povratak za Srbiju. Dolazak na polazno odredište u planiranim satima. Usluga:Doručak.Noćna vožnja

 CENA 4-DNEVNOG ARANŽMANA/ NOĆENJE U MANASTIRU (x1) IZNOSI 99 E -

DINARSKI U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:- Prevoz se obavlja auto / kombi /minibus koji svojom opremljenošću (klima, mp3 - dvd, i dr.) ispunjavaju sve uslove za kvalitetan i bezbedan prevoz prema programu putovanja, sve drumarine i takse koje prate prevoz u zemlji i inostranstvu, 1(jedno) noćenje u manastiru sa 2 (dva obroka), - troškovi organizacije i vođenja aranžmana.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:- Viza za Svetu Goru – 25 E-Vožnja brodićem u oba pravca (cena karte u jednom pravcu od 5 -10 E, u zavisnosti od vrste broda- Medjunarodno zdravstveno osiguranje/agencija posreduje po ceni od 450,00rsd/- Lični troškovi.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje do polaska ili čekovima građana u 3 (tri) mesečne rate. AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST ZA EVENTUALNE NEPREDVIĐENE OKOLNOSTI IZAZVANE “VIŠOM SILOM” U VIDU VREMENSKIH USLOVA, KADA SE MOŽE DESITI DA BROD NE SAOBRAĆA ZA SVETU GORU, PA SU PUTNICI PRINUĐENI DA LIČNIM SREDSTVIMA PLATE I PRODUŽE BORAVAK U URANOPOLISU. AGENCIJA ĆEOBEZBEDITI SMEŠTAJ U URANOPOLISU.

 NAPOMENA: DAME KOJE ŽELE DA PUTUJU PO PROGRAMU SRPSKA SVETA GORA – MANASTIR HILANDAR, MOGU DA SE PRIKLJUČE MUŠKOM DELU GRUPE TAKO ŠTO ĆE UMESTO NOĆENJA U MANASTIRU HILANDAR KORISTITI USLUGU NOĆENJE I DORUČAK U JERISOSU U HOTELU “ALKIONIS” 3*. TOKOM BORAVKA U JERISOSU MOGU BRODOM OBIĆI OKO SVETE GORE I IMATI NEZABORAVNI DOŽIVLJAJ ATOSA. CENA KOMPLETNOG ARANŽMANA SA UKLJUČENIM 1 (JEDNO) NOĆENJE/DORUČAK U JERISOSU, BUS PREVOZ, VODIČKI I ORGANIZACIONI TROŠKOVI PO OSOBI IZNOSI 129 E.

PROGRAM PUTOVANJA JE POKLONIČKI, SMEŠTAJ U MANASTIRU NIJE KATEGORISAN ALI JE VRLO PRISTOJAN U VIŠEKREVETNIM SOBAMA, A ZA VREME PUTOVANJA SE SLUŠAJU DUHOVNE PESME. ZA OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA USLUGA “NATIONAL TRAVEL” PRAVI PRIJATELJ ZA SVAKI PUT !!!

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0090/2017 od 04.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja sa Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail:   Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Polisa broj 300056373, u visini od 300.000 evra od 25.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT