Glavni meni

: Купить корпус для компьютера. Самый лучший корпус для компьютера. Игровой корпус для компьютера. Скачать программы для компьютера. Быстро скачать русские программы для компьютера. Скачать программу для очистки компьютера. Профильная труба цена. Трубу профильную куплю дорого. Труба профильная гост. Новые смартфоны цены. Купить новый самсунг смартфон. Новая модель смартфона.
Горяще туры в турцию. Лучшие туры в турцию все включено. Подбор тура в турцию. Народное лечение глаз. Все болезни глаз лечение. Отекли глаза лечение. Готовые программы Python. Учим python 3 быстро. Скачать книги по языку python. Боли внизу живота. Болит живот при беременности сильно. Почему болит живот.

 

receptivni tur

 putgraf

VEST: Turistička agencija “Nacional” Valjevo je izdala PUTOGRAFIJU 1995-2015 gde su sva važna dešavanja i programi sabrani i zabeleženi za prvih 20 godina.
bar_rivbar_rivbar_rivbar_rivbar_rivbar_rivbar_rivbar_rivbar_riv

Informacije

 BARSKA RIVIJERA

Barska rivijera na svojoj obali broji oko 20 plaža i nekoliko vrlo popularnih ljetovališta. Najpoznatija mjesta su Sutomore, Utjeha, Dobra Voda i Čanj. 

Na barskoj rivijeri se nalazi nekoliko kulturno istorijskih spomenika koji svjedoče o burnoj istorijskoj prošlosti ovog dijela crnogorskog primorja. Mjesta koja možete posjetiti su Stari Grad Bar koji se nalazi na oko 4 km od grada Bara kao i staru maslinu kod Bara čija se starost procijenjuje na preko 2000 godina i jedna je od svega tri masline stare preko 2000 godina na balkanskom poluostrvu.  

Tvrđava Nehaj iznad Sutomora se nalazi na 250 metara nadmorske visine – sa ove tačke se pruža predivan pogled na rivijeru.  

Izmedju Bara i Sutomora se nalaze ruševine manastira Ratac koji datira iz IX vijeka na istoimenom rtu. 

Centar Barske rivijere - grad Bar je luka, odlično povezana linijama feribota Bar-Bari i Bar-Ankona. Do Bara i Barske rivijere možete doći i željezničkim saobraćajem prugom Beograd-Bar kao i Jadranskom magistralom.
 barska rivijera

BAR

Bar je gradsko naselje u opštini Bar u Crnoj Gori. Prema popisu iz 2011. ima 13.503 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 10971 stanovnika). Luka Bar je najveća crnogorska luka. Bar je veza Crne Gore sa svijetom, jer je granična opština, koja je Jadranskim morem vezana sa Italijom. Od Podgorice je udaljen 75 km.

Barska opština se nalazi na jugu Crne Gore, između Jadranskog mora i Skadarskog jezera. Sam grad se nalazi na 42°6' geografske širine i 19°6' geografske dužine, na nadmorskoj visini od 4 metra. Bar ima preko 270 sunčanih dana što ga čini jednim od najsunčanijih gradova u Evropi.

Bar okružuju brojne planine. Najveća je Rumija, koja se nalazi na nadmorskoj visini od 1.595 m. Pored nje, tu je, sa jedne strane Sutorman čiji se vrh „Široka strana“ na nadmorkoj visini od 1.185 m. Sa druge strane nalazi se Lisinj sa najvišim vrhom „Loška“ na nadmorskoj visini od 1.353 m.

U okolini Bara nalazi se nekoliko manjih rijeka. Najbliže gradu su Rikavac (17 km) i Željeznica (19,5 km), koje se ulivaju u Jadransko more.

Tokom 2010. godine opštinu Bar je posetilo 142.000 turista što je čini jednom od glavnih turističkih destinacija u Crnoj Gori.


 

 bar

SUTOMORE

Sutomore je gradsko naselje u opštini Bar u Crnoj Gori. Prema popisu iz 2003. bilo je 1827 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 1123 stanovnika).

Sutomore se može podjeliti na tri dijela: Polje gdje živi veći dio žitelja koje je smješteno na istočnom dijelu Spičanskog polja, obalu koja obuhvata 2km šetališta uz plažu i okolna naselja (Rutke, Brca, Nehaj, Mišići...). Glavna ulica spaja obalu i polje i u njoj se nalaze škola, vrtić, pošta i dom zdravlja.

Malo mesto udaljeno nekoliko kilometara severno od Bara, nalazi se na Jadranskoj magistrali i neposredno uz železničku prugu koja predstavlja most između Beograda i Južnog dela Jadrana. Čitavo mesto se prostire uz obalu koju karakteriše kilometarski duga šljunkovita plaža, duž koje su locirani mnogobrojni hoteli, restorani, kafići. U pozadini su brda obrasla četinarima i mediteranskim rastinjem.

 sutomore

ČANJ

U Čanju se nalazi kompleks hotela i vikendica. Čanj se prostire duž izolovane obale duge oko 1.200 metara, koja je zbog lepote šljunka kojom je prekrivena dobila ime Biserna obala. Atraktivno turističko mesto, pripada Barskoj Rivijeri. Nalazi se u uvali između Petrovca i Sutomora. Ima izuzetnu šljunkovitu, zlatastu plažu u dužini od 1.200 m. Zbog boje i lepote šljunka kojim je prekrivena, plaža u Čanju dobila je naziv
"Biserna obala". U neposrednoj blizini Čanja je smeštena čuvena Kraljičina plaža do koje se dolazi samo brodićem. Čanj turisti rado posećuju, uživajući u čistoj boji mora i vrelini sunca. Izolovano od glavnih
saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbedan odmor.

 canj

ŠUŠANJ

Šušanj je naselje u opštini Bar u Crnoj Gori. Prema popisu iz 2003. bilo je 2212 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 1324 stanovnika).

U naselju Šušanj živi 1581 punoletni stanovnik, a prosečna starost stanovništva iznosi 34,4 godina (33,8 kod muškaraca i 35,0 kod žena). U naselju ima 646 domaćinstava, a prosečan broj članova po domaćinstvu je 3,41.
 susanj

DOBRA VODA

Dobra Voda je naselje u opštini Bar u Crnoj Gori. Prema popisu iz 2003. bilo je 995 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 850 stanovnika).
U naselju Dobra Voda živi 757 punoletnih stanovnika, a prosečna starost stanovništva iznosi 38,3 godina (37,2 kod muškaraca i 39,4 kod žena). U naselju ima 306 domaćinstava, a prosečan broj članova po domaćinstvu je 3,25.
 dobre vode
 
Barska rivijera PDF Štampa El. pošta

 pdf-iconPROGRAM NATIONALA CRNA GORA 2018

SUTOMORE

Hotel Južno more ★★

Glavna zgrada ** i depadans  * - Sutomore Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora na 20m od plaže (nekadašnji deo HTP Korali).

Usluga: PP – Polupansion ( doručak / večera – švedski sto ).

Smeštaj: Hotelski kompleks čine tri depadansa sa 145 soba (dvokrevetne i trokrevetne). Glavna zgrada - svaka soba ima kupatilo, tuš, klimu, mini bar, telefon i balkon a većina je sa pogledom na more. Depadans  - svaka soba ima kupatilo, tuš, terasu sa pogledom na brdo ili more i ventilator.

Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, sef, internet, klimatizovani restoran, TV salu, prostrane terase, terasu ispred restoranskog dela u ograđenom prostoru sa kafeterijom i polsastičarnicom,  sa igraonicom za decu koja je gratis za goste kafeterije i sopstveni parking koji je besplatan za goste hotela.

 jmore1  jmore2  jmore3 jmore4 

Hotel Sato ★★★★

Lokacija: Kompletno renoviran 2014. godine,smešten je u centru Sutomora, na svega 30 metara od peščane plaže. Stari grad u Baru udaljen je 6 km.Stajalište lokalnih autobusa udaljeno je 100 metara.

Sadržaj hotela:U ponudi ima besplatan bežični internet, besplatan parking i restoran u kome se služe specijaliteti tradicionalne i internacionalne kuhinje.U svetlom lobiju nalaze se udobne fotelje i 24-časovna recepcija. Možete se opustiti u vrtu sa zajedničkom terasom.

Smeštaj:Klimatizovani apartmani tipa “suite” poseduju privatne terase s kojih se pruža direktan pogled na more. Svaka sadrži LCD TV sa kablovskim kanalima, sef, mini-bar i kupatilo sa tušem.

Usluga: Švedskog stola.

 sato1  sato2  sato3  sato4

Hotel Korali ★★★

Lokacija: Hotel se nalazi na samoj plaži.

Usluga: Polupansion (doručak, večera) - švedski sto.

Smeštaj: Poseduje oko 370 soba i 13 apartmana. Ima 1/1,1/2 sobe sa mogućnošću dodatnog ležaja, za treću osobu.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje svoju plažu ispred hotela, restoran i aperitiv bar,  ogroman parking za sve goste hotela koji dolaze kolima. Postoji velika mogućnost za bavljenje sportom, kako za individualne goste tako i za grupe. Naročito za vreme proleća i jeseni kada je idealno vreme za sportove na plaži, trčanje, pešačenje i vožnja bicikla.

 korali 1  korali 2  korali 3  korali 4

Hotel Porto Sole ★★★★

Lokacija: Nalazi se na samo par koraka od peščane plaže u Sutomoru. Od hotela do Budve ima 30km, do Podgorice 67 km. Stari grad Kotora, udaljen je 54 km.

Sadržaj: Poseduje 22 smestajne jedinice,spa centar i saunu. Hotel nudi otvoreni i zatvoreni bazen i panoramski pogled na more. Gosti mogu uživati u obrocima u restoranu. U foajeu objekta se nalazi bar, fitnes sadržaji i masaže koje su takođe dostupne.

Smeštaj: Sve sobe sadrže sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i besplatnim toaletnim priborom. Na raspolaganju je i flat-screen TV. Pored moderno opremljenih soba hotel poseduje aparmane sa jednom spavacom sobom i pogledom na more, kao i de luxe sobe sa balkonom.

 porto-sole1  porto-sole2  porto-sole3  porto-sole4

ČANJ

Apartmani Lara

Lokacija: U mirnom delu Čanja na 80 metara od plaže.
Usluga: Polupansion (doručak, večera) - klasično posluživanje, pun pansion (doručak, ručak, večera)
Smeštaj: Moderno opremljeni studio apartmani (1/2, 1/3,1/4 ) pružaju potpuni komfor i udobnost turista, poseduju TWC, SAT TV, internet,frižider, klimu, mini kuhinju kompletno opremljenu i obezbeđen parking.
Sadržaj hotela: Ishrana je u sopstvenom restoranu u objektu apartmani LARA, sa pogledom na more. Goste očekuje  kvalitetne i sveže obroke domaće hrane od uvek nasmejanog i ljubaznog osoblja.

 lara1  lara2  lara3  lara4

Pansion Adria II

Lokacija: Novoizgrađen objekat PANSION ADRIA II se nalazi u mirnom delu Čanja na 80 m od obale i plaže.

Usluga: Pun pansion (doručak, ručak,večera); Polupansion (doručak, večera) - klasično posluživanje. Smeštaj: Sastoji se od dva povezana objekta sa ukupno 150 ležaja u 1/ 2, 1/3 i 1/ 4 sobama prve kategorizacije sa sopstvenim TWC-om i terasom. Većina ima pogled na more.

Sadržaj hotela: Postoji mogućnost parkinga do ili neposredno uz sami objekat. Pansion Adria II ima recepciju koja pruža sve potrebne informacije kao i prostrani restoran sa letnjom baštom.

 adria1  adria2  adria3  adria4

Vila Babović

Lokacija: Novosagrađeni objekat nalazi se na 250 metara od obale.

Usluga: Polupansion (doručak – švedski sto, večera – izbor dva jela); Pun pansion (doručak – švedski sto, ručak – kontinentalni, večera – izbor dva jela).

Smeštaj: Svaka soba ima frigo-bar, TV,  wireless konekciju, kupatilo, peškire, a većina soba je klimatizovana.  

Sadržaj hotela: U sastavu hotela je restoran, caffe bar (wireless,TV), bazen za decu, i igraonica za decu sa prostranom terasom na vrhu hotela odakle se pruža predivan pogled na celu obalu. Parking za goste hotela je obezbeđen.

 babovic1  babovic2  babovic3  babovic4

ŠUŠANJ

Hotel Adria ★★

Lokacija: Nalazi se u Šušnju na oko 400 m od obale.

Usluga: Pun pansion (doručak, ručak, večera); Polupansion (doručak, večera) - klasično posluživanje.

Smeštaj: Smeštajni kapaciteti hotela formirani su u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama  (sa dodatnom opremom - TV, frižider, telefon i većina klimu) I kategorije,  kapaciteta 200 ležajeva. Svaka soba ima sopstveno kupatilo i terasu.

Sadržaj hotela: Hotel ima prostrani restoran sa velikom letnjom baštom kapaciteta 200 gostiju, TV salu, diskoteku, salu za održavanje večernjih zabava, sopstvenu teretanu i parking prostor. U neposrednoj blizini hotela se nalaze i sportsko-rekreativni tereni, atletska staza, teretana na otvorenom u borovoj šumi . Hotel poseduje turistički bus kabriolet sa 30 mesta koje gratis prevozi turiste sa železničke stanice do hotela i nazad.

 adrija1  adrija2  adrija3  adrija4

DOBRE VODE

Apartmani Lara S ★★★

Lokacija: Novoizgrađeni objekat, kategorizacije sa 3*- po međunarodnim standardima. Udaljen je 130 metara od obale mora tj. od plaže ’’Veliki Pijesak’’.
Usluga: Najam studia.
Smeštaj: Raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima. Studio-apartmani su prostrani, komforni, moderno opremljeni, uredni. Svaki poseduje sopstveno kupatilo sa moderno opremljenom sanitarijom i fenom za kosu, mini kuhinju sa frižiderom i komplet opremom, za prijatniji boravak tu su klima i TV  i većina ima pogled ka moru. Svaki studio ima zasebnu terasu.

 lara1  lara2  lara3  lara4

Apartmani Val

LOKACIJA:  NOV BJEKAT SAGRAĐEN 2015. GODINE, LUKSUZNO OPREMLJEN NALAZI SE NA SAMOJ OBALI PRELEPE PEŠČANE PLAŽE VELIKI PIJESAK. OD APARTMANA VAL DO KRISTALNE VODE JE SAMO PAR KORAKA.

SADRZAJ: Apartmani  raspolažu sa 18 smeštajnih jedinica koji su različitih struktura: aparmani, studio, sobe i lux-apartman. U strukturi objekta je i lift. Sve terase apartmana Val imaju pogled na prelijepo more i plažu. U apartmanima Val Vas čeka komfor i komoditet. Na samoj plaži se nalaze brojni restorani, picerije, marketi i pekare. Plažu svakog dana posjećuju mnogi brodici kako bi se mogle posjetiti još neke prelijepe crnogorske plaže

SMESTAJ: Apartmani posjeduju francuski ležaj i po jedan ili dva pomoćna ležaja za decu, kuhinju, kupatilo, klimu, satelitsku televiziju i wi-fi. Studio posjeduje francuski i pomoćni ležaj, kuhinju, kupatilo, satelitsku televiziju, klimu i wi-fi. Soba poseduje francuski ležaj, kupatilo, mini-bar, kablovsku televiziju, klimu i wi-fi.Lux apartman poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ležajima, zasebnim kupatilima i terasama, zajednička velika kuhinja i dnevni boravak i velika terasa, kablovsku televiziju, klimu i wi-fi.

 val1  val2  val3  val4

BAR

Hotel Princess ★★★★

Lokacija: Smešten u najatraktivnijem delu Bara, uz šetalište, pored mora, hotel je okružen zelenilom, Muzejom (nekadašnjim dvorskim kompleksom) i sportskim terenima. Usluga: Polupansion (doručak, večera) - švedski sto. Smeštaj: Hotelske sobe i apartmani su udobni i moderno dizajnirani, sa izvanrednim pogledom na morsku pučinu, park ili na planinske vrhove u zaleđu grada. Hotel raspolaže sa 135 soba, od kojih su: 72 povezane sobe, 39 soba sa francuskim ležajem, 33 sobe sa King size krevetima, 12 Deluxe Suite (85 m²), 15 Junior Suite (50 m²) i dve (2) sobe prilagođene potrebama lica sa invaliditetom. Sobe, visokog komfora, poseduju: mini-bar, klima uređaj, satelitski i kablovski TV program, sef , potreban accesoar i room service na zahtev gosta. Kupatila imaju kadu i tuš- kabinu ili samo kadu ili samo tuš-kabinu. Svaka soba ima vlastitu terasu sa pogledom na more, park ili na planine.

 princes1  princes2  princes3  princes4
 
       
       
 
Prijatelji

Yuta Garancija putovanja 2018 TRANSPARENT